Multivita Forte Monivitamiini (1 × 120tabl)

Tarjous
25,35 €
19,90 €
Säästät 5,45 €
226,14 € / kg 288,07 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabl
Tuotenumero (Muu) 9252284

Markkinoija

Orion Oyj

Lyhyt tuotekuvaus:

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste erityisesti ikääntyville sekä nuoremmille henkilöille, joilla on lisääntynyt vitamiinien ja hivenaineiden tarve. Sisältää muun muassa 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia, runsaasti foolihappoa sekä arvokkaina tehoaineina ubikinonia ja inkivääriä. Ei sisällä jodia. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, maidoton, sokeriton. Ei sisällä soijaa.

Käyttötarkoitus:

Multivita Forte on erityisesti ikääntyville kehitetty monivitamiini- ja hivenainevalmiste, mutta koostumus sopii hyvin myös nuoremmille aikuisille, joilla on lisääntynyt vitamiinien ja hivenaineiden tarve. Yksi tabletti sisältää mm. 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia, runsaasti foolihappoa sekä arvokkaina tehoaineina ubikinonia ja inkivääriä. 

Annostelu:

1 tbl/vrk. Tabletti niellään riittävän nesteen kera.

Koostumus (1 tabletti sisältää):
A-vitamiini 300 µg 
D3-vitamiini 20 µg 
Foolihappo 400 µg 
B1-vitamiini 1,5 mg 
B2-vitamiini 1,5 mg 
B6-vitamiini 2,5 mg 
B12-vitamiini 3 µg 
Pantoteenihappo (B5) 6 mg 
D-biotiini 50 µg 
C-vitamiini 80 mg 
Magnesium 120 mg 
Sinkki 15 mg 
Seleeni 50 µg 
Mangaani 2 mg 
Kromi 40 µg 
Ubikinon Q10 20 mg 
Inkivääri 75 mg

Sisältää liivatetta (sika)

Ainesosaluettelo:

täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, modioitutärkkelys, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, trikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, L-askorbiinihappo, inkivääriuute, paakkuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), happamuudensäätöaine (magnesiumkarbonaatti, trinatriumsitraatti, sitruunahappo), maissitärkkelys, koentsyymi Q10, sinkkioksidi, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, dekstroosi, väriaine (titaanidioksidi, riboflaviini-5'-fosfaatti), kalsium-D-pantotenaatti, mangaanisulfaatti, inuliini, pyridoksiinihydrokloridi, sakkaroosi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), tiamiinimononitraatti, riboaviini, gelatiini (sika), hapettumisenestoaine (natriumaskorbaatti, tokoferoli, alfatokoferoli), beetakaroteeni, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromipikolinaatti, palmuöljy, natriumselenaatti, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini

Huomioitavaa:

Verenohennuslääkkeitä käyttävän on hyvä neuvotella käytöstä hoitavan lääkärin kanssa.

Koko:

Multivita Forte 120 tabl.

Muut tiedot:

Tutustu myös www.multivita.fi