BEKO STRONG B12 OD 1MG SUUSSA HAJOAVA TABLETTI (1 × 150kpl)

29,64 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150kpl
Tuotenumero (Muu) 9251877

Markkinoija

Orion Oyj

Suussa hajoava, vahva B12-vitamiinitabletti. Miellyttävä suutuntuma ja aito mansikan maku. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla, suoliston alueen imeytymishäiriöissä sekä tiettyjen lääkeaineiden käyttäjillä. Pienikokoinen tabletti ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, hiivaa tai gluteenia. Makeutettu mannitolilla. Sisältää vain luonnollisia väri - ja aromiaineita. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Pakkauskoot: 30, 100 ja 150 tabl.

Tuoteteksti:

Aidon mansikan makuinen, miellyttävästi suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia. Tabletti sisältää vain luonnollisia aromi -ja väriaineita. Valmistettu Suomessa.  
B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla, suoliston alueen imeytymishäiriöissä sekä tiettyjen lääkeaineiden käyttäjillä. 


Käyttöaiheet: B12-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen 

Annostus: vain aikuisille 1 tabl/vrk. Annetaan hitaasti liueta suussa.

Aineosat: Makeutusaine (mannitoli), täyteaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), syanokobalamiinivalmiste, paakkuuntumisen estoaine(rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), aromi (mansikka), väri (punajuuriväri), syanokobalamiini

Pakkaukset: 30, 100 ja 150 tabl.