Puhdas+ B12-vitamiini 400mcg (20 ml)

25,37 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 20 ml
Tuotenumero (Muu) 335253

Markkinoija

New Organics Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Uusi Puhdas+ B12-vitamiinisuihke 400 µg on kotimainen ja säilöntäaineeton B12-vitamiinisuihke. Tuote voidaan tehdä täysin ilman säilöntäaineita, koska tuotteen sisältämät suomalaisista, happamista marjoista tehdyt puolukkamehu ja pihlajanmarjamehu toimivat luonnon omina ”säilöntäaineina”.

Käyttötarkoitus:

Suuri osa suomalaisista kärsii B12-vitamiinin puutoksesta, erityisesti kasvissyöjät ja varttuneemmat henkilöt sekä esimerkiksi ne, jotka juovat paljon kahvia tai alkoholia. B12-vitamiinin saanti on tärkeää, koska se vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän, psykologisten toimintojen ja hermoston normaalia toimintaa.

Annostelu:

Aikuisille 1 suihke suuhun vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Sisältö:

Yksi suihkaus sisältää 400 µg B12-vitamiinia syanokobalamiinina.

Ainesosaluettelo:

Vesi, syanokobalamiinivalmiste, ksylitoli, puolukkamehutiiviste 100%, pihlajanmarjamehutiiviste 100%.

Huomioitavaa:

Makeutettu ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Muut tiedot:

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.