MELAREST MELATONIINI VAHVA SUUSSA HAJOAVA 1,5 MG (80 TABL)

20,26 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 80 TABL
Tuotenumero (Muu) 2371615

Markkinoija

Oy Verman Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

Melarest Vahva on suussa hajoava tabletti, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lieventämään aikaeron vaikutuksia.

Käyttötarkoitus:

Suomessa valmistettu Melarest Vahva on suussa hajoava tabletti, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lieventämään aikaeron vaikutuksia.

Annostelu:

Aikaerorasitukseen 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.Nukahtamisajan lyhentämiseen 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa.Tabletti voidaan imeskellä tai niellä.

Ainesosaluettelo:

Vaikuttava aine: Melatoniini 1,5 mgMakeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), maissitärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), melatoniini, aromi.Melarest on laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia tai eläinperäisiä ainesosia.

Huomioitavaa:

Älä käytä mikäli olet allerginen jollekin valmisteen sisältämälle aineelle. Jos käytät verenohennuslääkkeitä, neuvottele melatoniinin sopivuudesta lääkärisi kanssa. Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.